27 februari 2013

Vad tar ni för tulipanen där i fönstret?

Äggkokning försök två pågår. Försök ett resulterade i ägg med slemmig vita. Oacceptabelt! Åkte i soporna. Kan man rädda ett underkokt ägg på nått sätt?

Idag har vart en sån där vanlig dag. Work a little. Kiddieplay a little. Kidet var tyvärr inte på sitt bästa humör så jag passade på att komma på några ärenden som behövde utföras innan jag började jobba. Inköp av potta var ett sådant ärende. Dante har vid några tillfället meddelat oss när det är dags att... ja, ni vet. Dags att börja pottöva. Finns söta bilder på mig och Kusin Frida när vi pottövar. Ser kul ut. Lite sugen på att ha pottan under egna sängen tills Dante fattar galoppen. Så jag slipper gå så långt på natten. Och testa så den funkar anmärkningsfritt.

Jobbet var bra också. Höjdpunkterna var: • när Marie kom förbi och tog en kapselmaskinskaffe med mig.
• när en kund fiskade upp en fejktulpan från vår skyltning och frågade vad den kostar. Vet inte om jag ska tolka det som (1) att skyltningen suger, eftersom hon tydligen totalt missade vad vi egentligen säljer, (2) att hon tyckte skyltningen var snygg och drog blicken till sig och att hon efter att ha betalat överpris för en tygtulpan även hade planer på att investera i lite hälsoprodukter, eller (3) hon älskar helt enkelt tulpaner.

Nu är äggen färdigkylda. Och resultatet? Perfektion!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar