01 september 2009

Välkommen till Lärkan, glöm inte ta med ALLA nycklar när du går

Lördag
Vi packar vårt släp (den stora sorten), säger hejdå till Gävle och så åker vi. Hann även gråta en liten skvätt efter att ha sagt hejdå till Eva (Gringos dagmamma). Första stoppet blir MAX, ca 200 m hemifrån. Man blir ju faktiskt rätt hungrig av att flytta. Åt en Friscoburgare som jag korade till Den Godaste Hamburgaren Nånsin. Sen åkte vi, på riktigt. Väl framme packades prylar ur, sen åkte vi hem till Evalott o Ted (mamma o pappa Ytterström) och åt pizza. Sen däckade somliga av oss till James Bond.


Söndag
Stora Uppackningsdagen nr 1. Besök på Clas Ohlson nr 1. Första sop-slängningen var en pärs. Fick hejda en förbipasserande boende och fråga vart soprummet var. Vid kvällshundrastningen lyckas vi, jag skäms för att skriva detta, låsa oss ute. Hrmm... INTE VÅRT FEL!! Nyckeln som kallades "portnyckel" var inte alls en portnyckel. Som tur var råkade samma förbipasserande boende som tidigare under dagen passera igen, och vips var vi inne. Shit vad vi måste framstå som smarta.
Måndag
Stora Uppackningsdagen nr 2. Besök på Clas Ohlson nr 2. Lyckades efter lite slit få upp några vägghyllor. Det är inte helt lätt när de på artonhundratalet beslutade sig för att gömma in stenbumlingar i betongväggarna vilket medför att många av borrhålen inte slutar där man tänkt sig. Vi upptäcker även att spisen inte funkar samt att Christian får ducka i duschen pga mycket lustigt placerad handdukstork.

Tisdag
Väcks kvart över 8 av pling på dörren. Christian öppnar med t-shirt utoin och bakofram. Jag gömmer mig för jag ser ut som hel_ete i håret. Det var bara nån som skulle sätta upp våra namn på dörren och ville "varna" så vi inte undrade vad det var. Schysst. Verkligen. Efter detta; Besök på Clas Ohlson nr 3. Ska nu försöka tillaga varmkorv på den trasiga spisen och sen brottas lite med slagborr o vägghyllor igen.

Dagens citat:
"Vi har det så jäkla snyggt! Kan inte folk komma och hälsa på snart så vi kan få beröm!"
Christian Ytterström

5 kommentarer:

  1. Vi kommer ikväll om vi får! Ringer när jag slutar jobbet... Kramis!

    SvaraRadera
  2. Lillemor : Ja kommer med fast inte ikväll tror inte ni vill att ja kommer när jag slutar =) Välkomna till staden nummero ETT !!
    Ser framemot att få sippa vin med gävle-flickan nån gång =)
    Ha de bra o akta er för slagborren den kan vara vild när de gäller gamla trista väggar.
    Kram

    SvaraRadera
  3. ååh Elin, det ser ju helt finnemang ut.
    ni verkar ha lyckats nårpat åt er en riktig gobit till lägenhet, mer bilder vill vi ha :)

    //josse

    SvaraRadera
  4. Jag kommer bara du talar om vilka helger du har ledigt. Ser snyggt ut i lägenheten, undrar om det är någora saker som fattas *L*
    Ha det så gott Kram mamma

    SvaraRadera
  5. Åh vad fint det ser ut! :-)
    Ni har ju kommit liiiite längre än oss med uppackandet, hehe.. men jag skyller på att vi faktiskt jobbar. Massor. Eh...

    Riktigt najs väggdekal, för visst är det en sån? Vart hittade ni den? :-D
    Kram kram//lillasyster

    SvaraRadera