11 mars 2013

Saker vi säger

Svenskar måste vara ett ovanligt trött folk, att döma av vad jag får höra på jobbet. Jag kan, likt han i Forrest Gump som rabblar räkrätter, nämna säkert ett dussin tröttheter. Det finns liksom ytterst få tillfällen vi inte är trötta vid. Måndagstrött, mitt-i-veckan-trött, fredagstrött, höst-, vår-, vintertrött, trött av sommarvärmen, morgontrött, lunchtrött, eftermiddagstrött osv. Kan även meddela att det ALLTID är förkylningssäsong enligt ungefär samma princip som ovan. Det som enar oss svenskar är alltså att prata om vår trötthet och våra förkylningar. Muntert. Vädret är ju alltid poppis också.

Idag har jag vart ledig. Fick tyvärr ingen sovmorgon. Är således trött. Vi tog en sväng till Viberga för att handla lite. Riskabelt att vistas på allmän plats så här i förkylningstider, men vi tog risken. Vädret var soligt och klart, men kallt.

Dante har vart en liten gobulle hela dagen. Nästan hela dagen iallafall. Det är en kul period just nu för han babblar som en tok. Vi vet inte riktigt vad han menar alla gånger, men inne på Viberga satt han och sa "majs" hela tiden. Och det finns ju faktiskt majs inne på affären. Det måste ju vart det han menade. Geni-sonen! <3

Nu ska vi kolla på Top Gear.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar