09 januari 2012

Lärdomar om lukter

1. Babybajs luktar pyton. Ingen hemlighet där. Babybajs vinner inte på lagring, vilket innebär att det efter förvaring i blöjhink en dag eller två fortfarande luktar pyton. Glöm därför inte bort att rikta påsens öppning BORT från dig själv när du pressar luften ur den för att slå en knut.

2. Barn fläckar ner. Därför behövs fläckborttagare. Vanish ska tydligen vara det bästa. Se dock till att du köper den som är anpassad för KLÄDER. Råkar du få med dig den för mattor hem kan du räkna med att allt du stoppar i samma tvättmaskin osar matt-vanish. Astmarisk: hög!

Avslutar med att slänga in lite bilder på sånt vi ägnat oss åt här på sista tiden. Vi snackar stordåd såsom att sätta upp rullgardin, tillverka babyvänlig tavla, exponera fina kaffekoppar och tugga på pinnar.






1 kommentar:

  1. Åh fina Gringo!
    Håller med punkt 1, babybajs luktar verkligen uuurrrkk =( blää helt enkelt synd att så söta varelser producerar så illa luktande saker... hehe.
    Tack för din fina kommntar förresten. Ja festen var riktigt lyckad. Tänkte att vi satsar på en sista stor fest innan vi blir "vuxna" på riktigt haha... Är ju bara lite halvvuxen just nu med T hemma på halvtid och så.
    Äsch hur som helst så had ejag världens sug efter att planera något stort o då fick det bli nyår. Men de var rätt tröttsamt så nu blir det inget mer ;-)
    Ta hand om er nu. Kram kram L

    SvaraRadera